Senior Performance Marketing Specialist

Dustin söker nu en erfaren Performance marketing specialist till vårt växande E-commerce team. Vill du ha kul på jobbet tillsammans med ett gäng andra skarpa specialister inom online marketing som inspirerar och hjälper varandra och samtidigt vara med och utveckla försäljningen hos Nordens största e-handlare?

Brinner du för digital marknadsföring och vill utveckla dina kunskaper inom SEM och Peformance marketing. Då är det här rollen för dig!

Om rollen:
Som Performance Marketing Specialist kommer du tillhöra vårt Traffic Acquisition team som ingår i Dustins växande E-commerce avdelning med specialister inom SEM, SEO, Conversion Optimization, UX, webbanalys och webdesign. Vi är en organisation som präglas av kamratskap, ansvarstagande och nyfikenhet och som gemensamt arbetar för att lyfta Dustins försäljning via e-handelskanalen samtidigt som vi sätter kunden och kundupplevelsen i fokus.

Ditt ansvar tillsammans med andra specialister i teamet är analys och uppföljning av kampanjer, kvalitetssäkring och forecasting. Är du resultatdriven, analytisk och tycker om att arbeta mot tydliga mål så passar detta dig – du ser vad som behöver göras och är snabb på att agera. Här får du möjlighet att utveckla dina specialistkunskaper inom SEM och andra Performancekanaler för både B2B och B2C. Vi håller oss uppdaterade med de senaste och mest konkurrenskraftiga strategierna och verktygen på marknaden, samt att vi utmanar gamla idéer genom nya tester.

Arbetsuppgifter:

  • På daglig basis hanterar och optimerar du våra SEM-kampanjer i Norden och Nederländerna.
  • Vara en huvudperson i kontakten med partners som Google och Bing
  • Forecasting, kvalitetssäkring, analys och uppföljning samt att arbeta mot uppsatta KPI-mål för att uppnå bästa resultat.
  • Arbeta med feed-baserade lösningar för att förbättra resultaten av Google Shopping, Remarketing, Affilate och prisjämförelsesajter som Prisjakt
  • Ansvarsområden inkluderar även innovation och utveckling av kanalerna
  • Hålla dig uppdaterad om söktrender och affärsmöjligheter

För att lyckas i rollen behöver du:

  • Erfarenhet av marknadsföring i betalda digitala kanaler
  • Erfarenhet av SEM/Google Adwords
  • Goda kunskaper i Excel.
  • Viljan att utvecklas och bli en utav de bästa inom Performance Marketing

Vi lägger stor vikt på rätt person vid denna rekrytering – Här söker vi en självgående, initiativrik och proaktiv person. Du är nyfiken och har viljan att alltid lära dig mer och bli ännu bättre.

Varför jobba här?
I vår e-commerce avdelning är du en del av ett team som jobbar för att uppnå fantastiska resultat och lyfta varje individs kompetens. Här erbjuds man mycket ansvar, stora utvecklingsmöjligheter, och ett härligt gäng kollegor. Trots att Dustin är ett tryggt och etablerat företag, råder här entreprenörsanda och det är högt i tak. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med privatliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner.

Om företaget:
Dustin är en av de ledande IT-leverantörerna i Norden och har mer än 1 800 medarbetare. Här råder ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter. Vardagen här är både fartfylld och föränderlig, och du har det roligt när vi jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss.

Placering: Nacka Strand, Stockholm
Startdatum: Så snart som möjligt
Anställningstyp: Heltid, tillsvidare
Webb: www.dustin.se
Kontaktperson: Salina Fall, BrainGap,
salina@braingap.se070 442 10 24