Performance Marketing Specialist

Dustin söker nu en  Performance marketing specialist till vårt växande E-commerce team. Vill du ha kul på jobbet tillsammans med ett gäng andra skarpa Performance Marketing specialister som inspirerar och hjälper varandra och samtidigt vara med och utveckla försäljningen hos Nordens största e-handlare?

Brinner du för digital marknadsföring och vill utveckla dina kunskaper inom Peformance marketing. Då är det här rollen för dig!

Om rollen:
Som Performance marketing specialist kommer du tillhöra vårt Traffic Acquisition team som ingår i Dustins växande E-commerce avdelning med specialister inom SEM, SEO, Conversion Optimization, UX, webbanalys och webdesign. Vi är en organisation som präglas av kamratskap, ansvarstagande och nyfikenhet och som gemensamt arbetar för att lyfta Dustins försäljning via e-handelskanalen samtidigt som vi sätter kunden och kundupplevelsen i fokus.

I denna roll arbetar du brett med performance marketing kanalerna och Affiliate och har som uppgift att optimera dessa kanaler mot uppsatta mål för maximal effektivitet. Ditt ansvar tillsammans med våra seniora SEM specialister är analys och uppföljning av kampanjer, kvalitetssäkring och forecasting. Här får du möjlighet att utveckla dina specialistkunskaper inom SEM och andra performancekanaler för både B2B och B2C. Vi håller oss uppdaterade med de senaste och mest konkurrenskraftiga SEM-strategierna och verktygen på marknaden, samt att vi utmanar gamla idéer genom nya tester.

Du har även huvudansvar för affiliate och partnerskapsamarbeten. Där du hanterar affiliatenätverket, ser över kampanjer och har direktkontakt med våra större samarbetspartners.

Arbetsuppgifter:

  • På daglig basis hanterar, planera och optimerar du våra SEM-kampanjer
  • Skapa och uppdatera annonser/kampanjer med relevanta sökord
  • Löpande sökords- och beteendeanalyser
  • Hantera affiliatenätverket och samarbeta med större publicister och partners

Vi söker dig som:

  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom SEM eller Performance Marketing
  • Har ett genuint intresse för digital marknadsföring och digitala trender
  • Är analytisk och datadriven och har god förståelse inom digital marknadsföring och för hur olika kanaler hänger ihop.

Vi lägger stor vikt på rätt person vid denna rekrytering – här söker vi en självgående, nyfiken och proaktiv person. Du tar gärna eget initiativ och får saker gjorda både i team och självständigt

Varför jobba här?
I vår e-commerce avdelning är du en del av ett team som jobbar för att uppnå fantastiska resultat och lyfta varje individs kompetens. Här erbjuds man mycket ansvar, stora utvecklingsmöjligheter, och ett härligt gäng kollegor. Trots att Dustin är ett tryggt och etablerat företag, råder här entreprenörsanda och det är högt i tak. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med privatliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner.

Om företaget:
Dustin är en av de ledande IT-leverantörerna i Norden och har ca 1 000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Här råder ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter. Vardagen här är både fartfylld och föränderlig, och du har det roligt när vi jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss.

Placering: Nacka Strand, Stockholm
Startdatum: Så snart som möjligt
Anställningstyp: Heltid, tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2019-11-30
Webb: www.dustin.se
Kontaktperson: Salina Fall, BrainGap,
salina@braingap.se070 442 10 24