Ledig tjänst – Online Marketing Specialist/Sales – Tillsatt

Matchads_logga

MatchAds expanderar och utökar säljteamet!

Antar du utmaningen?
Då kommer du att ha ett mycket inspirerande säljjobb i en digital bransch, där vi knyter till oss nya partners kontinuerligt och där utvecklingen går stadigt framåt. MatchAds är ett modernt mediebolag i centrala Stockholm. Vi som arbetar på MatchAds är ett glatt gäng som når våra målsättningar tillsammans och jobbar med den senaste tekniken. En avancerad teknik där vi matchar våra annonsörers kampanjer med det redaktionella innehållet på sajterna och besökarnas intresse. Vill du bli en av oss?

Din roll: 
Du kommer att sälja annonser i Sveriges största kontextuella premiumnätverk och du ska ansvara för den programmatiska affären. Du sköter hela säljprocessen själv, alltifrån att boka möten och genomföra dem till avtalsförhandling och avslut. Du ska lära känna kunderna, kundernas behov och affärer för att kunna möta deras förväntningar. Din viktigaste arbetsuppgift som säljare kommer vara att utveckla kundrelationen, mycket genom personliga möten, men även via telefon och mail. Du kommer att bearbeta både direktkund och mediebyråer.

Din profil:

För att lyckas på MatchAds tror vi att du;

  • har digital erfarenhet
  • är en ansvarsfull person med affärsfokus
  • har erfarenhet av programmatisk försäljning
  • har höga ambitioner
  • har en vilja att bli bäst och gillar utmaningar
  • stort eget driv och målinriktad
  • är en prestigelös lagspelare
  • några års erfarenhet som mediasäljare

Vi erbjuder:
En stark produkt där vi har Google som största konkurrent och där din insats får en viktig inverkan i produktens framgång. Vi erbjuder en händelserik miljö där kulturen präglas av öppenhet, professionalism och engagemang. en bra grundlön med attraktiv provisionsmodell, privat sjukvårdsförsäkring, träningsbidrag och utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi sitter trevlig lokaler i Stockholm City.

Om:
MatchAds teknik kombinerar kundernas annonser med det redaktionella innehållet som finns på våra sajter i vårt annonsnätverk. Dessutom matchas annonserna med läsarnas beteenden.

MatchAds.se ägs av några av Sveriges ledande mediehus bl a Bonnier och NTM Media AB . Annonser matchas mot det redaktionella innehållet samt mot besökarnas beteende. Nätverket består av några av Sveriges största mediesajter (Expressen.se, DN.se, DI.se, UNT.se, Skånemedia m.fl.) 
Skicka din ansökan till sophia@braingap.se
Vid frågor finns vi även på telefonnummer 072 250 42 46.