Ledig Tjänst – Webbanalytiker

TILLSATT

Dustin söker nu en webbanalytiker till vårt E-commerce team. Vill du ha kul på jobbet och samtidigt vara med och utveckla försäljningen och kundupplevelsen hos Nordens största e-handlare tillsammans med ett gäng skarpa specialister inom webbanalys, konverteringsoptimering, UX, E-commerce och digital marknadsföring? Har du erfarenhet av digital analys och brinner för att höja användarupplevelsen och att maximera resultat på webben? Då är det här rollen för dig! 

Om rollen:
Som webbanalytiker kommer du att vara del av vårt site optimeringsteam. Tillsammans arbetar vi tätt med webbutvecklare och webbdesigners för att utveckla användarens upplevelse av Dustins webbplatser. Med stor passion, säkerhet och nyfikenhet tar vi oss an stora som små projekt och levererar med glimten i ögat. För hur viktigt det än må vara att leverera bästa möjliga lösning strävar vi även efter en avslappnad och rolig arbetsplats.

Som en av våra experter inom webbanalys kommer du att få arbeta med att kartlägga och analysera användarnas beteenden och trender på våra webbar. En viktig del är även kvalitetssäkring av datan samt att ansvara för tracking. Du agerar ambassadör inom ett område som det finns stort intresse av i flera delar av organisationen och bör på ett pedagogiskt sätt kunna förklara och visualisera insikter.

Arbetsuppgifter:

  • Analys av data från Google Analytics men också från andra data källor som t.ex. vårt egna DataWarehouse.
  • Implementera och säkerställa att korrekt mätning finns på plats genom hela kundresan
  • Jobba nära våra digitala marknadsföringsspecialister med att analysera och optimera flödet från våra digitala kanaler.
  • Bidra med insikter och kunskaper inom företaget när det gäller webbanalys.

Kvalifikationer:
Du bör ha relevant utbildning och praktisk erfarenhet inom webbanalys. Vi söker dig som är prestigelös, öppen och flexibel, orädd för utmaningar och du värdesätter teamarbetet högt.

Varför jobba här?
Vi erbjuder dig en spännande nutid och framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med familjeliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Våra värderingar präglar vår arbetsplats och vi strävar efter att hållbarhet och mångfald ska vara en integrerad del av våra processer och genomsyra hela företaget. Vi har det roligt och jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss.

Om företaget:
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. Bolaget erbjuder IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag, offentlig sektor och privatpersoner med huvudfokus på små och medelstora företag. Dustin fungerar som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov. Bolaget erbjuder cirka 255 000 produkter och tjänster där Dustins medarbetare hjälper kunderna att hitta rätt lösning.

Dustin har mer än 1 500 medarbetare. Omsättningen verksamhetsåret 2017/18 uppgick till 10,3 miljarder SEK. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm.

Placering: Nacka Strand, Stockholm
Startdatum: Så snart som möjligt
Anställningstyp: Heltid, tillsvidare
Kontaktperson: Salina Fall, BrainGap
Mail: salina@braingap.se
Tel: 070-442 10 24